top of page

Välkommen till Joseph Gustavsson Bygg AB
Ditt lokala Byggföretag

"Jag älskar trä. I alla dess former, från naturen till byggprodukten. Det är ett fantastiskt material att arbeta med. Att skapa med. Det finns så oändligt många möjligheter att bearbeta och använda sig av trä. Det är till och med bra för oss, och för miljön, att bygga i trä."

Screenshot 2023-01-28 at 15-58-03 EPOXY - CUSTOM WOODWORK (_nordic_snickare) • Instagram-F

PROJEKTERING

För att ett byggprojekt ska bli så bra det bara kan bli, och för att era förväntningar skall uppnås, behövs en bra plan. I planen ingår allt från rumsbeskrivning och materielval till tidsschema och kostnadskalkyl.

unnamed (10).jpg

BYGGNATION

Vi bygger till, bygger om och förädlar ert hus. Vi hjälper er att förverkliga era drömmar och skapar ert nya hem. Med en tydlig plan, förberedelser och alla nödvändiga handlingar jobbar vi effektivt för att färdigställa projektet och minimera olägenheten för er.

SERVICE

Vi hjälper dig att underhålla ditt hus, och på så sätt ger vi dig mer tid till annat. Vi tar hand om det små reparationerna, och justeringarna samt följer upp och kontrollerar ditt hus med jämna mellanrum. Vi tar dessutom fram en underhållsplan så att ni på ett bättre sätt kan förutse och planera in större utgifter.

Offertförfrågan

image2.jpeg

KVALITE

Vi är en mindre firma med fokus på hög kvalité, personligt ansvar och tillgänglighet. Med ett nära samarbete med dig som kund bollar vi gärna våra egna idéer med dina för att överträffa din förväntan.

image4.jpeg

Kostnadsfritt hembesök & offert

Kontakta oss gärna om ni har frågor eller önskar ett hembesök.

Projektansvarig: Joseph Gustavsson


Tel. 073 048 0157


E-post: mail@jgbyggab.com

bottom of page